20.10.2021 |

5a Trobada d'Escacs a la Fresca a Bellvís

Es va celebrar el dissabte 8 de juny amb una participació de 46 jugadors provinents de diferents centres i escoles d'escacs de la província de Lleida

L'Escola Joaquim Palacín i l'AMPA organitzen la trobada
5a Trobada d'Escacs a la Fresca a Bellvís

Un any més l’Escola Joaquim Palacín de Bellvís i l'AMPA del centre van organitzar conjuntament la trobada d’escacs. Hi van participar 46 jugadors provinents, entre altres, de l’escola de Bellvís, col·legi Claver, escola Rufí Bedoya, institut Terres de Ponent i escoles d’escacs de Lleida, Balaguer, Vallfogona i Ponts.

Es van jugar 8 rondes, en les quals i per categories els guanyadors van estar: Sub 14: Edgar Solé i Marc Masalia; Sub 12: Arnau Giné i Albert Canales; Sub 10: Jaume Foix i Lluc Estruch; Sub 8: Lluc Botigué i Joan Pedra i com a jugadors locals: Josep Calvet, Alba Caba i Albert Falip.

L’escola agraeix els alumnes que durant el curs escolar han dut a terme la pràctica d’aquest esport amb els seus monitors Cristina Vila i Josep Oms, i també a les seves famílies pel seu suport.

L’AMPA va convidar a esmorzar els jugadors i l’acte va cloure amb l’entrega de trofeus per part de la directora del centre, l’alcalde i la regidora d’ensenyament de l’Ajuntament de Bellvís, la presidenta de l’AMPA i els monitors que van actuar com a jutges.

 

 

5a Trobada d'Escacs a la Fresca a Bellvís
comentaris