Acció conjunta del Consell Comarcal i Aspid per a afavorir la inserció laboral dels seus usuaris

Es signa un conveni per tal d'oferir assessorament laboral a empreses del Pla d’Urgell per a la inserció de persones amb discapacitat física a través del Servei d’Integració Laboral.
photo_camera El conveni oferirà assessorament laboral per a la inserció de persones amb discapacitat física.

El president del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, Francesc Fabregat, i l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, han signat un conveni de col·laboració amb la presidenta d’ASPID, Montse Bertran, per a oferir assessorament laboral a empreses del Pla d’Urgell per a la inserció de persones amb discapacitat física a través del Servei d’Integració Laboral.

ASPID disposa d’un tècnic que es desplaça a la comarca per a contactar amb les empreses i crear llocs de treball per a persones amb discapacitat.

El Consell Comarcal, segons el conveni, cedeix a ASPID un espai (un despatx a les instal·lacions del Consell Comarcal) i les infraestructures necessàries per tal de desenvolupar la seva tasca. També es compromet a derivar persones amb discapacitat que vulguin i puguin incorporar-se al món laboral a aquest servei a través de les treballadores socials del Consell Comarcal, dins de l’assistència que ofereixen als municipis.

Comentaris
Més a Comarca