01.07.2022 |
Territoris.cat

Alexandre Tàssies guanya la Cursa solidaria de Bell-lloc

El Club Alpí i l'Ajuntament de Bell-lloc van incorporar l'any 2013 la Cursa popular per tal de fomentar l'esport i combinar-lo amb el lleure.

La cursa compta amb un tram urbà i part pel terme municipal de Bell-lloc.
La cursa compta amb un tram urbà i part pel terme municipal de Bell-lloc.
Alexandre Tàssies guanya la Cursa solidaria de Bell-lloc

La Cursa solidària de Bell-lloc va reunir aquest dissabte més de 350 atletes, que van participar en les tres modalitats de la convocatòria, 10, 6,3 quilòmetres i la caminada popular. Una festa esportiva que organitza el Club Alpí local i el consistori, i des de l'any passat se celebra en un circuit més urbà i en horari nocturn.

Pel que fa als resultats, la prova de 10 quilòmetres se la va adjudicar l'atleta linyolenc Alexandre Tàssies, que finalitzava el recorregut en un temps de 34:29, dos minuts per sobre del seu perseguidor, Josep Cuenca, i del tercer classificat David Martinez. El millor temps femení l'assolia l'atleta del Piragüisme Sicoris Aurèlia Prat, amb 44:42, seguida de l'andorrana Dulce Casanova, a 46:43, i Roser Xipell a 47:15 del club Corre i Vola,

En la cursa curta, creuava la meta amb un crono de 21:58 l'atleta del Triatló Balaguer Por Fernández, dos minuts per sobre de Xavier Pampols del Fondistes Tàrrega i tres minuts de l'independent Marcel Mor. L'atleta de AE Ekke Imma Xipell assolia el millor temps femení en els 6,3 quilòmetres, dos minuts més tard creuava la meta la independent Mònica Riera i tres minuts després, la també independent Míriam Iribarren.

El municipi de Bell-lloc d’Urgell acull, des de l’any de 2009, la cursa atlètica popular de 10 Km. No obstant això, amb la finalitat d’apropar aquesta jornada esportiva al màxim de públic possible, des de l’edició del 2013 també incorpora una caminada popular, donant cabuda a tothom.

En acabar, tots els participants van rebre la bossa del corredor amb entrepà, fruita i beguda i a més van poder gaudir d’una bona capbussada a les piscines municipals,

La 6a edició de la prova ha continuat mantenint l’esperit solidari de la cita, de manera que entitats que treballen ajudant persones amb necessitats especials o que tenen algun tipus de discapacitat, han rebut una part del que es recapti per les inscripcions. Aquest 2014 s’ha col·laborat principalment amb Aspid, una entitat sense ànim de lucre de la província de Lleida i fundada l’any 1994 per un grup de persones amb diferents tipus de discapacitat física.

Alexandre Tàssies guanya la Cursa solidaria de Bell-lloc
comentaris