Alicia Sànchez-Camacho ja crema a les calderes del Pessebre de Linyola

El Pessebre Vivent de Linyola compta per primera vegada amb una caganera, un cul femení que va ser el guanyador del càsting d'enguany, que es va celebrar el dia 22 de desembre al Poble Espanyol de Barcelona.

Alícia Sànchez Camacho crema a les calderes del Pere Botero.
photo_camera Alícia Sànchez Camacho crema a les calderes del Pere Botero.

La dirigent del partit Popular Alícia Sànchez Camacho crema des del passat 26 de desembre a les calderes del Pere Botero, del Pessebre Vivent de Linyola. Un personatge que es va decidir mitjançant les votacions del públic, en substitució del ministre Wert que o va fer en la passada edició.

El Pessebre va dur a terme la segona representació aquest diumenge amb una gran afluència de públic, que va gaudir de les noves escenes, i per primera vegada de dues caganeres, personatges que van ser seleccionats mitjançant un càsting.

La representació celebra aquest any la quinzena edició, i per aquest motiu els impulsors de l'espectacle han organitzat una representació per retre homenatge a totes les persones que han participat en la iniciativa al llarg de la seva trajectòria. Aquesta representació tindrà lloc el dia 5 de gener a les 12 del migdia.

Recordar que aquest any el pessebre participa en la campanya de recollida de joguines, col·laborant amb Creu Roja i els Serveis Socials del Consell Comarcal, obsequiant entrades a les persones que portin alguna joguina.

Segons el membre de l'organització Àlex Mases, la previsió es que aquest any visiten el pessebre al voltant de 5.000 persones, ja que s'incrementen els dies de representació, motiu pel qual es podria recollir al voltant d'un 1% de joguines.

El Pessebre presentarà una seixantena d'escenes, algunes recuperades d'edicions anteriors, en les que hi participen entre 120 i 140 persones de la localitat. Les representacions es repetiran els dies 1, 4, i 6 de gener, a partir de les 18;30 hores.

Comentaris
Més a Comarca