Alumnes de l'IES Terres de Ponent visiten la Incubadora d'Empreses de Bell-lloc

La Incubadora d’Empreses ofereix també un punt d’informació i d’assessorament per a tots aquells estudiants i persones que cerquen feina o be la possibilitat de posar en marxa una empresa.

L'alcalde de Bell-lloc Ramon Cónsola va donar la benvinguda als estudiants.
photo_camera L'alcalde de Bell-lloc Ramon Cónsola va donar la benvinguda als estudiants.

Una delegació d'alumnes de l'IES Terres de Ponent de Mollerussa van visitar aquest dilluns la Incubadora d'Empreses d'Innovació Agrometal.lúrgica, amb la finalitat de conèixer les instal·lacions i les activitats que s'hi realitzen. Els estudiants també van poder intercanviar impressions amb els emprenedors que treballen en aquest equipament de l'Ajuntament de Bell-lloc.

Els joves es van interessar per la tipologia de les empreses i les activitats que porten a terme, una curiositat que responia a les possibilitats de decidir les futures opcions professionals dels seus estudis.

La Incubadora d’Empreses ha programat un taller gratuït per a Joves d’Habilitats Emprenedores, una activitat que tidrà lloc el dijous 7 de març, de 15’30 a 17’00. El taller pretén potenciar entre els i les joves les competències i actituds vinculades a l’esperit emprenedor com la iniciativa, l’entusiasme, la confiança en un mateix, la responsabilitat, el lideratge, la perseverança, la capacitat d’adaptació, la innovació i la creativitat, mitjançant una metodologia activa i participativa i un llenguatge i iconografia juvenils.

Comentaris
Més a Comarca