Artur Mas i la consellera Rigau inauguren les reformes de l'escola de Vila-sana

El president Mas i la consellera Rigau, inauguren les reformes i ampliacions del centre escolar, una actuació que ha permès fer una ampliació de 738 metres quadrats.

Obres de reforma de l'escola Mossèn Ton Clavé de Vila-sana.
photo_camera Obres de reforma de l'escola Mossèn Ton Clavé de Vila-sana.

El president Artur Mas i la consellera d'Ensenyament Irene Rigau inauguraran les obres d'ampliació i reforma de l'escola Mossèn Ton Clavé de Vila-sana, un acte que tindrà lloc el pròxim dimarts 10 de febrer a tres quarts de cinc de la tarda.

La visita començarà a l'Ajuntament amb la signatura al llibre d'honor i tot seguit es desplaçaran a l'escola per participar en l'acte inaugural, i la visita a les instal·lacions. L'escola obrirà portes per tal que la puguin visitar els veïns de la localitat.

El departament d'Ensenyament va invertir en les millores del centre un pressupost de 800.000 euros, que han permès ampliar el centre en 738 metres quadrats, que acullen deu aules amb capacitat per un centenar d'alumnes. Les obres també s'han completat amb un menjador, la cuina i les dependències per l'equip docents i l'administració, així com altres equipaments.

Amb aquesta nova estructura l'escola Mossèn Ton Clavé, que pertany a la Zona Escolar Vent Serè, té garantit el creixement demogràfic del municipi.

Comentaris
Més a Comarca