Bell-lloc s'internacionalitza amb l'ampliació de l'empresa Biològic Kali

El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, va inaugurar les noves instal·lacions, assegurant que es tracta del model empresarial que ha de fer creixer Catalunya.

El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, va inaugurar l'ampliacio de l'empresa Biològic Kali.
photo_camera El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, va inaugurar l'ampliacio de l'empresa Biològic Kali.

L'empresa Biològic Kali, instal·lada a Bell-lloc des de fa 20 anys, va inaugurar aquest dissabte l'ampliació de la factoria dedicada a la fabricació d'aliments per animals de companyia. Un projecte que permetrà a la companyia incrementar la producció i d'aquesta manera la presencia en els mercats internacionals. Biològic Kali exporta actualment el 90% de la seva producció, un posicionament que espera augmentar, el que representarà divulgar el nom de Bell-lloc en l'espai internacional.

L'acte inaugural va estar presidir pel conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, a qui van acompanyar el president de la Diputació Joan Reñé, l'alcalde de Bell-lloc Ramon Cónsola, i altres autoritats, així com l’administrador de l’empresa, Ramon Mitjana, i del responsable de la filial alemanya Platinum Kali, Rainer Voortmann.

Felip Puig va assegurar que l'enriquiment i l'èxit rapit no solen ser símptomes de sostenibilitat i creixement equilibrat, empresa Biològic Kali representa un model de valors, ètica i treball en equip que fa possible construir una comunitat al voltant del creixement i la creació de riquesa, apostant per la innovació i la internacionalització. En aquest sentit Puig va afegir que Catalunya ha batut records d'exportació en el primer semestre de l'any, amb un increment del 2'6%, que representa el doble de la resta d'Espanya i per sobre la de mitjana europea.

Per la seva banda l'alcalde de Bell-lloc Ramon Cónsola es va felicitar per aquest nou projecte, que malgrat les dificultats, situarà al municipi en el panorama internacional, una aposta industrial en la línia del que el municipi pretén amb el nou polígon industrial, en el que ja han adquirit terreny quatre empreses. Segons Cónsola, amb l'adquisició de les finques, les empreses podrien iniciar les obres a primers d'any.

L'empresa Biològic Kali, ha incrementat l'espai de producció de 500 a 5.000 metres quadrats, el que permetrà triplicar la producció en relació a 2012, instal·lacions que també faran possible implantar noves línies de fabricació. Actualment l'empresa ocupa a 24 empleats, una plantilla que es podrà incrementar, a mesura que s'activin les noves línies de producció.
 

Comentaris
Més a Comarca
Entering on the requested page Skip advertisement