Bellvís acull la 2a edició de la Copa CEPU amb més de 300 participants

El Club Esportiu Pla d'Urgell va organitzar durant l'últim cap de setmana dels dies 2 i 3 de juny la competició, amb la participació de 28 equips provinents de Lleida, Barcelona, Osca i Andorra.
photo_camera La competició es va celebrar al Poal.

La 2a edició de la Copa CEPU ha fet que a Bellvís es visqués dos dies plens de futbol i esportivitat. on més de 300 nens i nenes de 28 equips de Lleida, Barcelona, Osca i Andorra, van competir per fer-se amb el primer lloc i aixecar el trofeu patrocinat pel Càmping Prades.

Dissabte, en Categoria Prebenjamí, i setze equips en el quadre de competició, l'EFU fou campió en el grup de prebenjamins de segon any, mentre que el Mig Segrià va aconseguir la primera posició en el grup de prebenjamins de 1r any.
 
Diumenge, en Categoria Benjamí, van ser dotze els equips que van buscar la victòria. Ho van aconseguir l'Igualada en el grup de benjamins de 2n any i el Guissona en el grup de benjamins de 1r any.
 
Diverses autoritzats, entre elles,  Rosa Pujol,  vicepresidenta de l’IEI i portaveu del grup de CiU a la Diputació, regidors i alcaldes de tots els pobles que formen el CEPU, Golmés, Mollerussa, Bellvís, El Palau d'Anglesola, El Poal, Bell·lloc i Sidamon, van ser els encarregats de dur a terme l'entrega de trofeus. 
 

Més a Comarca