Bellvís acull el penúltim concurs de Colles sardanistes de la Terra Ferma

La propera i darrera cita del Campionat és el 10 de novembre a Balaguer, on se celebrarà l’últim concurs de la temporada així com la final del Campionat de Catalunya, el Bàsic d’Honor.

Bellvís va acollir la penúltima trobada del Campionat de Colles Sardanistes.
photo_camera Bellvís va acollir la penúltima trobada del Campionat de Colles Sardanistes.

Bellvís es va convertir aquest diumenge en l'escenari de què podria ser la semifinal del Campionat de Colles Sardanistes de la Terra Ferma, una competició en la qual la Colla Dolç infern va demostrar la seva hegemonia.

Tot i així la colla local Xalem continua defensant la segona posició que va mantenir davant de les 20 colles que van participar en la trobada bellvisenca. La colla Estol-Espígol no va fer el seu millor concurs i s’ha quedat a la quarta posició, seguida de la Somni i la Verge del Miracle. Setens han quedat la colla Amunt i Crits de Terrassa i vuitens la colla Sol Ixent de Vilanova de Bellpuig.

En la categoria de punts lliures, fins a set colles van interpretar ‘Pal de paller’ de Carles Santiago, i la Dolç Infern també va quedar en primera posició, seguida dels Estol-Espígol, la Somni i la Brut Natura. En la categoria B, la Guspira, s’ha imposat a l’Escarlata i als Petits Amunt i Crits.

Pel que fa a les categories d’alevins i infantils, es va imposar, en primer lloc, l’Escarlata per davant dels Dimoniets i els Petits vilanovins, de Vilanova i la Geltrú, i en segon lloc la Guspira, per davant de la Geltrunenca, els Petits Amunt i Crits, la colla Infantil del Grup Sardanista Estol i els Demà Jovencells de Cervera.

comentaris
Més a Comarca