Bellvís es queda sense subministrament elèctric al voltant de cinc hores

El municipi de Bellvís s'ha quedat sense subministrament elèctric la tarda d'aquest dilluns, la companyia ha resolt el problema de forma parcial al voltant de les 7 de la tarda, i la resta fins a 2/4 de 8.
El municipi de Bellvís es queda sense subministrament elèctric.
photo_camera El municipi de Bellvís es queda sense subministrament elèctric.

Segons manifestacions de l'alcalde de Bellvís, Francesc Fabregat, una averia en un transformador que es troba en la zona de la Cooperativa Verge de les Sogues podria haver estat la causa del tall de subministrament  elèctric que està patint Bellvís la tarda d'aquest dilluns. Fabregat ha assegurat que s'ha posat en contacte amb la companyia elèctrica, la qual ha manifestat que està treballant per solucionar el problema.

Al voltant de les set de la tarda, la meitat del municipi ha recuperat el subministrament, encara que ha continuat a les fosques fins a dos quarts de vuit. Fabregat ha afegit que seria possible que fossin més d'una les averies, ja que la zona on es troba el transformador ha recuperat el subministrament, però encara continua a les fosques una part del poble fins ben entrada la tarda.

Segons l'alcalde Francesc Fabregat, malgrat el municipi hagi estat al voltant de cinc hores sense subministrament, de moment no s'ha presentat cap queixa formal, en el cas de què algun usuari ho fes es prendrien les mesures pertinents, per tal de demanar responsabilitats a la companyia.

comentaris