18.02.2020 |

Bicicletes i curs de cuina per a joves despleguen les Jornades Culturals de Fondarella

Fondarella continua desplegant el programa d'activitats de les Jornades Culturals que es van iniciar el passat 26 de maig i que clouran el 29 de juliol. Els joves de l'associació Els Kups es van iniciar en la cuina i les bicicletes van envair els carrers.
La parada de la sortida cicloesportiva de Fondarella.
La parada de la sortida cicloesportiva de Fondarella.
Bicicletes i curs de cuina per a joves despleguen les Jornades Culturals de Fondarella

Les Jornades Culturals de Fondarella arriben al final després de dos mesos d'activitats diverses i dirigides a tots els públics tant del municipi com de la comarca. Una programació que ha estat gràcies a la complicitat d'entitats i veïns que han aportat coneixements i propostes per gaudie de la resta de la població.

Les darreres activitats les ha dut a terme els joves de l'associació El Kups, col·lectiu que el passat divendres va participar en una jornada d'iniciació a la cuina que va estar impartida per Rosa Terés responsable del restaurant Cal Menut de Belianes. Una vintena de joves van seguir amb atenció les explicacions al voltant de la cuina tradicional i altres propostes gastronòmiques més sofisticades.

El dissabte va ser el dia dedicat a la bicicleta. Dues dècades que Fondarella celebra la festa de les dues rodes. En aquesta edició, al voltant de 120 ciclistes es van reunir a la plaça de La Unió del municipi per continuar amb el tradicional recorregut pel terme fins arribar al Parc de La Serra, una parada i tornar fins al camp de futbol. Com a recompensa per l'esforç els assistents van participar en el sorteig d'una bicicleta.

La festa va continuar al vespre amb un sopar de germanor al camp de futbol al qual hi van assistir mé de 225 persones. Un àpat en el que es van servir les costelles, la tupina i la llonganissa que es va elaborar en la matança del porc, que va tenir lloc la setmana del Carnestoltes. La part dolça del sopar la va aportar l'Ajuntament, com a col·laboració a la festa de la Bicicleta.

Comentarios