30.09.2022 |
Territoris.cat

Buylevard impulsa la venda de roba online des del Palau d'Anglesola

Buylevard.com, la botiga de moda online va inaugurar el passat dissabte un espai showroom a l'edifici del centre tecnològic del Palau d'Anglesola, que aplega diverses empreses del sector informàtic. 

noticia buylevard
noticia buylevard
Buylevard impulsa la venda de roba online des del Palau d'Anglesola

Buylevard va inaugurar dissabte passat un espai showrooom, una ferma aposta per tal d'apropar als clients de la comarca, de la plana de Lleida i d'altres territoris, les últimes tendències en moda, calçat i complements que comercialitza la plataforma de venda de roba online. Durant tot el matí l'espai va rebre la visita d'un públic interesat en conèixer de primera mà, els productes que ofereix la botiga online, més de 150 m2 destinats a aquesta finalitat, a les instal·lacions de l'edifici on Buylevard té la seva seu, en el centre de negocis tecnològics del Palau d'Anglesola.

Actualment, la botiga online compta amb 500.000 visites mensuals, més de 85.000 seguidors a Facebook i 26.000 a Instagram, amb el propósit de superar amb escreix aquestes xifes. 

La plataforma de venda de roba per a dones entre 18 i 50 anys es va obrir al maig de 2011, i treballen amb més de 100 marques, entre les més destacades es poden trobar Only, Morgan de toi, Pepa loves, Vero moda i a partir del mes de gener, entraran noves marques com Ichi, Maison scotch, Blend i d'altres. L'objectiu de la companyia és introduir també roba de nen/a i home en els propers mesos. 

Qui coneix millor que ningú la filosofia de Buylevard és la seva directora, l'Esther Garcia, que explica que preu, qualitat i tendència són les premisses alhora d'incorporar les marques, amb les quals són intermediaris, tot i que cada cop més tendeixen a comprar el gènere d'algunes; és el cas de la marca Vila clothes, on Buylevard s'ha posicionat molt fort en la seva venda online a nivell de l'estat espanyol. Garcia destaca que els clients provenen majoritàriament de Barcelona, Andalusia o Madrid i de països com Alemanya, Portugal, Itàlia o França. 

Buylevard compta amb un jove equip de professionals que treballen colze a colze per al bon funcionament de la botiga online, funcions d'atenció al client, comunicació, analítica web i logística, expertes bloggers que marquen tendència, disseny, màrqueting digital i comercials. Així mateix, a les instal·lacions del Palau d'Anglesola disposen d'una àrea per a sessions fotogràfiques, que es fan amb models de Lleida i Barcelona, tot i que Buylevard aposta per joves del territori amb vocació de models, per a les seves fotografies i catàlegs. En definitiva, tot un equipament que ara s'ha completat amb aquest espai showroom, accessible als clients de la botiga online, i que es pot visitar de dilluns a divendres de 10 del matí a les 19,45 h, i dissabtes de les 10 h a les 13,30 del migdia. 

Buylevard impulsa la venda de roba online des del Palau d'Anglesola
comentaris