La CatiGat celebrarà el Tricentenari tancant inscripcions en arribar a les 1714 rodes

La CatiGat 2014 està organitzada per disset clubs d'àmbit ciclista de la comarca del Pla d'Urgell, als que s'afegeix l'Associació de Joves de Barbens.

David Folguera, Àlex Mases, Ramon Cónsola i Francesc Fabregat presenten la CatiGat 2014.
photo_camera David Folguera, Àlex Mases, Ramon Cónsola i Francesc Fabregat presenten la CatiGat 2014.

La marxa en BTT CatiGat del Pla d'Urgell es trasllada en la setena edició al municipi de Bell-lloc, una competició que aquest any vol afegir connotacions en el marc de la celebració del Tricentenari, per aquest motiu els organitzadors tenen previst tancar les inscripcions en arribar als 857 participants, el que significa 1714 rodes.

La prova se celebrarà el diumenge 27 d'abril, i constarà de tres circuits, un nivell bàsic de 45 quilòmetres, un mig de 65 quilòmetres i el de, nivell avançat de 103 quilòmetres que discorre per tots els municipis del Pla d'Urgell.

La CatiGat 2014 està organitzada per disset clubs d'àmbit ciclista de la comarca del Pla d'Urgell, als que s'afegeix l'Associació de Joves de Barbens, segons va manifestar David Folguera, representant del Club Alpí Bell-lloc, amfitrió de la competició BTT. Folguera va explicar que la sortida està prevista a les vuit del matí en la zona esportiva de Bell-lloc i s'esperen participants de tota Catalunya.

comentaris