El Club Patí Torregrossa es classifica en tercer lloc de la Copa d'Espanya de Xous

La trajectòria de les 12 patinadores del Pla d'Urgell va destacar en la classificació del Campionat de Catalunya, i després del merescut tercer lloc a Espanya, preparen el salt europeu.

Les patinadores del CEPT que van assolir el bronze al Campionat d'Espanya de Xous.
photo_camera Les patinadores del CEPT que van assolir el bronze al Campionat d'Espanya de Xous.

Les patinadores del Club Esportiu Patí Torregrossa (CRPT) va assolir, aquest cap e setmana, un dels millors èxits de la seva trajectòria, després del meritori resultat al campionat de Catalunya, les torregrossines es van superar amb un bronze a la final espanyola a Vigo.

Amb l'espectacle, Per què no em mires? Sóc aquí!, la dotzena de patinadores del Pla d'Urgell van demostrar la seva superació en la categoria de Xous, amb una exhibició impecable, i plena de sentiment que va captivar al públic gallec. Una competició que van acaparar les catalanes, ja que el primer i segon lloc també el van ocupar els clubs d'Hostalric i Ripollet.

Ara el llistó és molt alt, ja que aquesta tercera plaça obre les opcions del CEPT a participar en el Campionat d'Europa, un gran repte que obliga a les patinadores ha d'incrementar la preparació, però que al mateix temps les encoratja a treballar amb intensitat per tal de demostrar el gran nivell del patinatge català.

Per les patinadores de Torregrossa, aquesta tercera posició és un reconeixement a una llarga temporada plena d’esforços, de treball i de moltes hores d’entrenament, i situa el patinatge torregrossí, plaurgellenc i lleidatà novament al capdamunt d’aquest esport.

Comentaris
Més a Comarca