Consell Comarcal i Ajuntament organitzen una acció per netejar el Parc de La Serra

El Consell Comarcal del Pla d’Urgell i l’Ajuntament de Mollerussa han organitzat per primer cop una acció de neteja d’un entorn natural del Pla d’Urgell, que tindrà lloc aquest dissabte dia 17 de novembre al Parc de la Serra de Mollerussa.
Francesc Fabregat i Marc Solsona, acompanyats de Josep M. Huguet i Josep Segura.
photo_camera Francesc Fabregat i Marc Solsona, acompanyats de Josep M. Huguet i Josep Segura.

Aquesta acció té lloc dins de les activitats que s’organitzen arreu d’Europa entre els dies 17 i 25 de novembre amb motiu de la IV Setmana Europea de Prevenció de Residus. Les persones que vulguin participar en aquesta activitat de conscienciació al Parc de la Serra podran començar a les 10 de matí amb un esmorzar popular, després es repartiran guants i bosses (de colors per a poder fer la recollida de manera selectiva) i, en acabar, es sortejaran obsequis i hi haurà activitats per als més menuts.

El president del Consell Comarcal, Francesc Fabregat, ha explicat, en el decurs de la presentació de la iniciativa, que ha tingut lloc aquest dilluns en el Parc de La Serra, que

es tracta de sensibilitzar els participants que cal reduir residus i conservar net el medi ambient,

per això ha fet una crida a tots els comarcans perquè aquest dissabte vagin al Parc de la Serra i facin la seva aportació.

De la seva banda, l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, ha afegit que

l’objectiu de l’acció és que els usuaris del parc, que són d’arreu del Pla d’Urgell, es conscienciïn que cal fer-ne un bon ús i evitar llençar residus al medi natural.

Tots dos han coincidit a remarcar que l’acció s’ha plantejat de forma lúdica i festiva.

Per a fer difusió d’aquesta primera operació neteja al Pla d’Urgell, es repartirà informació a tots els alumnes dels centres educatius de la comarca, per tal d’accedir a les famílies i motivar la participació del màxim de persones que vulguin fer-ho, ja que l’acte és obert a tots els públics.
Per a fer possible aquesta activitat, a més a més dels organitzadors, han fet aportacions els patrocinadors FCC SA, Serveis LIC, Argal, Puleva Food SL, Forn Patet i Pastisseria Sant Isidori.

comentaris
Més a Comarca