El Consell Comarcal incrementa la dotació de beques de menjador

Al setembre, amb l’inici del curs, es va disposar una partida de 98.516 euros, dels quals pràcticament 13.000 els aportava el Consell Comarcal de fons propis per tal de poder atendre les demandes existents.

Meseguer, Fabregat, i Oriola presenten les noves propostes del Consell.
photo_camera Meseguer, Fabregat, i Oriola presenten les noves propostes del Consell.

Una aportació de 30.942 euros del Departament d’Ensenyament permetrà al Consell Comarcal incrementar fins a 113 el nombre d'escolars que es beneficiaran de beques de menjador.

Amb l’increment de la partida, la comissió tècnica s’ha reunit per a valorar les noves sol·licituds que han sorgit durant el curs 2013-2014 així com estendre els ajuts als alumnes que n’havien quedat exclosos en la primera fase o millorar els ajuts per a alguns alumnes que ja en són beneficiaris.

El president del Consell Comarcal, Francesc Fabregat, ha explicat que, fetes les revisions, l’increment de la partida d’ajuts per al menjador escolar beneficiarà 113 alumnes de la comarca: D’aquests, 30 són nous alumnes que fins ara no rebien cap ajut, perquè va excloure’s la seva sol·licitud a inici de curs, perquè han arribat els darrers mesos o les circumstàncies familiars han canviat. A més a més, els 31.000 euros que ens han assignat també permetran millorar el percentatge de la beca a 11 alumnes i garantir-los els ajuts per a menjador escolar fins que acabi el curs i a 72 alumnes més se’ls allarguen els ajuts fins al final de curs.

En total, el Consell Comarcal del Pla d’Urgell atorga ajuts per al menjador escolar per a 199 alumnes de la comarca (incloent-hi els 30 alumnes que fins ara no rebien beca). Al setembre, amb l’inici del curs, es va disposar una partida de 98.516 euros, dels quals pràcticament 13.000 els aportava el Consell Comarcal de fons propis per tal de poder atendre les demandes existents.

Comentaris
Més a Comarca