28.09.2021 |

Convocatòria per donar suport a la Declaració de Sobirania

El dimecres 23 de gener l'Assemblea Nacional Catalana i l'Associació de Municipis per la Independència organitzen una concentració a les places de la Vila o a les capitals de comarca a les 19 hores.
Cartell anunciador de la convocatòria del dimecres 23 de gener.
Cartell anunciador de la convocatòria del dimecres 23 de gener.
Convocatòria per donar suport a la Declaració de Sobirania

El dimecres 23 de gener el Parlament de Catalunya, com a dipositari de la Sobirania Nacional del poble català, aprovarà una Declaració de Sobirania en la que es posarà de manifest la condició de subjecte polític i jurídic del nostre país.

Com a mostra de suport a la declaració de sobirania del Parlament de Catalunya, l'ANC i l'Associació de Municipis per la Independència, proposen que els ciutadans es concentrin davant dels consistoris de les poblacions a les 19:00 hores, i en el seu defecte hi haurà una concentració unitària de la comarca davant de l'Ajuntament de Mollerussa.

Aquest és un primer pas fonamental de cara a exercir el dret a decidir, tot demanant al poble català quin volen que sigui el futur del país. L’exercici democràtic del dret a decidir realitzat des de la més radical condició democràtica del procés que permetrà fer palès si la ciutadania catalana vol constituir un estat propi.

Aquest és un procés que, iniciat pel conjunt de ciutadania i societat civil, ha de liderar el Parlament de Catalunya, però que ha de tenir en tot moment el recolzament del poble. En aquest sentit considerem necessari que la ciutadania doni suport a la declaració que el nostre Parlament farà el proper dia 23 i per això es fa necessària una manifestació pública d’aquest suport.

Convocatòria per donar suport a la Declaració de Sobirania
comentaris