La Delegació del Govern denuncia a l'Ajuntament del Poal per pagar 75€ a l'AMI

L'alcalde del Poal Rafel Panadés ha mostrat la seva indignació en rebre aquest matí una notificació dels Jutjats de Lleida, en la qual es comunica el letigi amb el consistori.

L'alcalde del Poal Rafel Panadés haurà de participar en el judici oral.
photo_camera L'alcalde del Poal Rafel Panadés haurà de participar en el judici oral.

L'Ajuntament del Poal ha rebut aquest dijous, una notificació dels Jutjats de Lleida, en la que es comunicava que la Delegació del Govern havia interposat un contenciós Administratiu a l'ens local. Segons el comunicat, el consistori havia fet efectiva la quota anual de l'Associació de Municipis per la Independència, que ascendia a 75 euros.

El jutjat del Contenciós Administratiu insta a l'alcalde a un judici oral que se celebrarà l'11 de novembre de 2014.

L'alcalde Rafel Panadés ha manifestat la seva indignació per aquest fet, que considera desproporcionada, en una conjuntura en què els ens locals estan fent autèntics malabarismes per poder fer front a la situació, i per altra banda les administracions, sobredimensionades es gasten els diners en tonteries.

Panadès ha afegit, que iniciar un procés judicial per aquest fet i aquest import, amb la saturació que estan patint els jutjats, continua essent un contrasentit.

Panadés, també va ser taxatiu a l'hora de manifestar que amb aquesta acció no es fa més que ratificar que el Govern Central fomenta el sentiment sobiranista, ja que al Poal si algú no estava massa convençut sobre el fet independentista, ara ho estarà.

Comentaris
Més a Comarca