Dia Mundial de les Zones Humides a l'Estany d'Ivars i Vila-sana

Iniciativa que té per objecte la conservació i l’ús racional de les zones humides i dels seus recursos, i la celebració d'avui té com a objectiu divulgar el valor d’aquests tipus d’espais naturals.
Visita del Consell Comarcal al futur Centre d'Interpretació de Cal Sinén.
photo_camera Visita del Consell Comarcal al futur Centre d'Interpretació de Cal Sinén.

Cada 2 de febrer i amb motiu de l’aniversari de la signatura del conveni de Ramsar, es celebra el Dia Mundial de les Zones Humides (albuferes, prats, maresmes, basses permanents i temporals, aiguamolls, salines, entre altres. Es tracta d'uns dels espais més productius i rics en biodiversitat de la Terra i, a la vegada, dels més fràgils i amenaçats. La conservació permanent d'aquestes zones és una prioritat a nivell mundial. 

Per aquest motiu, el proper diumenge 3 de febrerel Consorci de l'estany d'Ivars i Vila-sana organitza una acció de voluntariat i una visita naturalista a l'estany per donar a conèixer algunes de les accions de millora del medi que s'estan duent a terme a l'espai natural. El punt de trobada serà a les 11 del matí a Cal Sinén.

Seguidament s'alliberaran alguns exemplars d'ocells que han estat tractats de diverses lesions al Centre de Recuperació de Fauna Salvatge de Vallcalent. Per altra banda, es projectarà la pel·lícula documental "Nòmades del vent" al Centre d'Esplai d'Ivars a les sis de la tarda.

Comentaris
Més a Comarca