Diputació i Consell Comarcal insten als ajuntaments a donar suport al 9N

El president de la Diputació Joan Reñé ha fet una crida a aprovar mocions  massives de suport a la iniciativa parlamentària de convocar el poble de Catalunya a una consulta.

Els catalans van demostrar la voluntat poder decidir el seu futur, el passat 11 de Setembre.
photo_camera Els catalans van demostrar la voluntat poder decidir el seu futur, el passat 11 de Setembre.

La Diputació i el Consell Comarcal han instat als ajuntaments de la comarca a celebrar plens extraordinaris com a mesura de suport a la convocatòria de la consulta del 9N. Per aquest motiu, entre dilluns i dijous de la pròxima setmana els municipis del Pla d'Urgell tenen previst celebrar les sessions plenàries.

La Diputació celebrarà el Ple el dilluns, el mateix que farà Mollerussa, Barbens, Bell-lloc d'Urgell, Bellvís, el Poal i Vilanova de Bellpuig, un segon grup o faràn el dimecres dia 24, Castellnou de Seana, Ivars dd'Urgell, Miralcamp i el Palau d'Anglesola. Golmés, Linyola i Torregrossa el faran el dijous, 25. Falta confirmar el dia de celebraci´del Ple a Fondarella. El Consell Comarcal l'ha convocat per dimarts a migdia, per no coincidir amb la resta de pobles.

Pel que fa a la resta de municipis està pendent de confirmació, segons ha explicat el president del Consell Comarcal Francesc Fabregat, donat que quinze dels setze pobles de la comarca pertanyen a l'Associació de Municipis per a la Independència, espera que tots s'afegeixin a la proposta.

Per la seva banda el president de la Diputació Joan Reñé ha fet una crida a aprovar mocions massives de suport a la iniciativa parlamentària de convocar el poble de Catalunya a una consulta, i amb l’objectiu final de demostrar a l’Estat espanyol, a tot Europa i la resta d’estaments internacionals que el món local català és un lleial defensor de la democràcia, del dret a decidir dels ciutadans i és al costat de qui ostenta la màxima representativa institucional de Catalunya, el president Artur Mas.

Comentaris
Més a Comarca