La Diputació de Lleida col·labora en la reforma de cementiris i tanatoris locals

A la comarca del Pla d'Urgell, l'acció de la Diputació de Lleida permetrà la reforma dels equipaments funeraris dels municipis d'Ivars d'Urgell i del palau d'Anglesola.

El president Joan Reñé en una visita a l'ampliació del cementiri de Soses.
photo_camera El president Joan Reñé en una visita a l'ampliació del cementiri de Soses.

La Diputació de Lleida ha destinat una partida de més d'1,2 milions d'euros a l'ampliació, adequació i manteniment dels cementiris, així com dels immobles destinats a tanatoris o sales de vetlles, Una actuació de la qual es beneficiaran 26 municipis de la demarcació, entre ells Ivars d'Urgell i el Palau d'Anglesola.

Reñé ha explicat que la corporació té oberta una línia de suport als ajuntaments de les comarques de Lleida per la reforma, millora i ampliació dels cementiris municipals, així com per les sales de vetlla.

Es tracta d’un clar suport de la Diputació de Lleida als consistoris perquè els seus equipaments funeraris estiguin adequats i siguin dignes.

Mitjançant aquests ajuts, els consistoris han pogut efectuar millores com l’adequació de tanatoris, la reforma o ampliació del cementiri municipal, la implantació o rehabilitació de la sala de vetlla o altres actuacions relacionades amb l’equipament o conservació d’aquestes instal·lacions.

comentaris
Més a Comarca