08.08.2022 |
Territoris.cat

La discoteca Big-ben omple les pistes amb el millor públic dels 80

La discoteca de Golmés va rememorar els millors anys d'esplendor del lleure comarcal amb la festa dels 80's que va tenir lloc aquest dissabte.

Pablo Osorio un des Dj's que va preparar la sel·lecció musical de la nit.
Pablo Osorio un des Dj's que va preparar la sel·lecció musical de la nit.
La discoteca Big-ben omple les pistes amb el millor públic dels 80

La convocatòria del complex Big-Ben de Golmés va superar totes les expectatives de l'organització, en la Festa dels 80's, ja que les sales es van tornar a omplir com els millors temps de la macro discoteca. Una proposta que va aplegar moltes de les colles de la comarca i de Mollerussa que solien reunir-se en aquesta discoteca, així com parelles que també es van conèixer en les nits i tardes musicals del complex.

La proposta de la festa començava amb un sopar, que també va superar totes les previsions, amb una participació que va rondar les 800 persones, colles, parelles, i nostàlgics d'una joventut musical que es va desenvolupar en l'emblemàtica sala.

En finalitzar el sopar, les sales es van anar omplint, al ritme de la música de Pablo Osorio i Francesc Piedra, instigadors de l'esdeveniment, que havien preparat un acurat repertori, dels millors hits que es ballaven en els anys 80.

La sala es va anar omplint, al llarg de la nit, fins a arribar al millor aforament dels darrers anys, amb un públic entregat i amb ganes de ballar al ritme de les seves cançons preferides.

Amb l'èxit de la convocatòria el complex es planteja que es pugui repetir amb una certa periodicitat, ja que es va demostrar que existeix un públic que respon a propostes revival.

Tot i així Big-Ben enceta una nova trajectòria, amb propostes per al públic juvenil, amb ambients més contemporanis, concerts i actuacions de darrera generació, ja que l'objectiu és poder ser un complex de lleure de referència amb una variada oferta que arribi a tots els públics. Recuperar la marca de referència del lleure a la demarcació de Lleida.

La discoteca Big-ben omple les pistes amb el millor públic dels 80
comentaris