Doble i gran celebració a les noves instal·lacions d'Auto Nayox amb la marca SEAT

L'empresa del Grup Nayox està d'estrena, doncs avui dimarts 30 d'octubre, a les 20:00h s'inauguraran les noves instal·lacions de SEAT i es presentarà el nou Seat Toledo, tot un esdeveniment que promet convertir-se en una gran celebració amb regals i sorteigs per als assistents.
photo_camera Noves instal·lacions de SEAT amb Auto Nayox

Auto Nayox ha fet una clara aposta de futur per la comarca, amb l'obertura de les noves instal·lacions de SEAT, la qual cosa ha fet possible tenir la marca novament a Mollerussa i al Pla d'Urgell. 

La inauguració tindrà lloc avui dimarts a les 20:00h, a l'antic concessionari de Citroën, al polígon Golparc, 10, de Golmés, i es presentarà també el nou SEAT TOLEDO -torna la llegenda- , per la qual cosa l'esdeveniment serà una doble celebració degut a la tornada amb força de SEAT a Mollerussa, amb unes noves i modernes intal·lacions. 

Un esdeveniment que rememorarà els espectacles produïts a la Plaça Major de Mollerussa, amb el visionat del clip que s'hi va enregistrar, per continuar després amb l'arribada i presentació del nou TOLEDO, el gran vaixell insígnia de SEAT. 

Auto Nayox fa extesiva la invitació a tothom, per tal de gaudir-ne tots plegats i poder guanyar molts dels regals que es sortejaran durant l'acte, que comptarà també amb un càtering mentre es visionarà l'espot del seu espectacle que es va gravar en zones de Mollerussa i amb la seva gent.

A més, per a aquells que els hi agradi el nou TOLEDO i el vulguin provar, podran fer la seva reserva per tot el cap de setmana.

Per altra banda, l'acte comptarà amb un gran sorteig, en el qual es regalaran 5 vals pel muntatge en el vehicle d'un joc de plaques de matrícula ECO MATRÍCULA,  a més de 5 caixes regal SMARTBOX- paquet gastronòmic, benestar, aventura o estades-, valorats en 250 €.

També es sortejaran  5 xecs de 50 € cadascun per consumir a l'eix comercial de Mollerussa, així com també 2 xecs de 250 €  i 1 xec de 500 € per a despesa en la compra o reparació a les instal·lacions d'Auto Nayox de Mollerussa o Tàrrega. 

Els responsables d'Auto Nayox han transmés la seva volutant de compartir aquesta doble celebració amb la gent de Mollerussa i comarca, per la qual cosa serà una ocasió única que no es repetirà i a la qual no s'hi pot faltar. Si no heu rebut la invitació podeu fer la vostra reserva i confirmar la vostra assistència a: [email protected] o trucar al telèfon de contacte: 973 600 493.

comentaris
Més a Comarca