29.07.2021 |

El Consell Comarcal programa 29 concert per les festes de Nadal

El Consell Comarcal ha col·laborat amb la Unitat d'escolarització Compartida (UEC), amb un taller de creació de còctels sense alcohol, amb motiu del dia mundial sense alcohol.
Els joves de la UEC que van participar en el taller de còctels sense alcohol.
Els joves de la UEC que van participar en el taller de còctels sense alcohol.
El Consell Comarcal programa 29 concert per les festes de Nadal

El Consell Comarcal del Pla d’Urgell ha programat, conjuntament amb les corals de la comarca, un nou cicle de concerts que es celebraran durant les festes de Nadal. L'en comarcal organitza aquest cicle des de fa 22 anys, i en aquesta ocasió s'han programat 29 concerts que es duran a terme del 16 de desembre al 12 de gener de 2013, arreu dels 18 pobles de la comarca i també a les residències de gent gran del Pla d’Urgell.
Amb aquest nou cicle de concerts de Nadal, el Consell Comarcal garanteix la celebració de concerts a tots els pobles encara que no tinguin coral pròpia, contribueix a mantenir la tradició del cant coral i a ajudar les associacions de cantaires a través dels ajuts que ofereix per a la celebració d’aquest cicle de concerts. Actualment, hi ha dotze corals en actiu al Pla d’Urgell.

En un altre ordre de coses, l’Àrea de Prevenció de Drogodependències del Consell Comarcal del Pla d’Urgell va dur a terme un taller de creació de còctels sense alcohol dirigit als joves de la Unitat d’Escolarització Compartida (UEC) amb motiu del dia mundial sense alcohol, que va tenir lloc el 15 de novembre. Amb aquesta pràctica, es pretén oferir als joves una alternativa al consum d’alcohol en els moments de lleure i oci. D’aquesta manera, es busca trencar l’associació diversió i alcohol, un mite que tenen molt assumit alguns joves.

Precisament a la UEC de Mollerussa, també s’ofereix al llarg del curs tallers de cuina als seus alumnes dins del programa curricular. Ha estat en aquest espai que l’Àrea de Prevenció de Drogodependències ha desenvolupat el taller.

El Consell Comarcal programa 29 concert per les festes de Nadal
comentaris