29.06.2022 |

El Grup Gaset es fusiona amb la companyia Al Dahra Agriculture

L'empresa farratgera d'Ivars d'Urgell Grup Gaset va presentar aquest dimecres l'aliança amb la companyia Dhra Agriculture, que té la seu a Abu Dabi als Emirats Àrabs, una operació que permetrà gestionar 360.000 tones de farratge.

Josep M. Gaset i Joan Reñé van participar en la presentació.
Josep M. Gaset i Joan Reñé van participar en la presentació.
El Grup Gaset es fusiona amb la companyia Al Dahra Agriculture

Aquest dimecres es va presentar al Palau de Congressos de Catalunya a Barcelona la societat agrícola Al Dahra Fogavi, fruit de la fusió de la farratgera d'Ivars d'Urgell Grup Gaset i la companyia dels Emirat Àrabs Al Dahra. Una companyia que té l'objectiu d'exportar 360.000 tones anuals de farratges als Emirats Àrabs i que té previst ocupar a 140 persones.

A l'acte de presentació hi va assistir el president de la Diputació Joan Reñé, qui va destacar la importància d’aquesta operació perquè,

pot suposar una porta d’accés a noves inversions procedents dels Emirats Àrabs en altres sectors estratègics per al desenvolupament i el progrés econòmic de les comarques de Lleida.

Dahra Agriculture Company, amb seu a Abu Dabi (Emirats Àrabs), i considerada una de les multinacionals amb un dels volums de contenidors més importants als ports de Barcelona i Tarragona. 

Els responsables d’aquesta aliança han posat de manifest l’excel·lència i la qualitat de la producció farratgera de Catalunya, les oportunitats d’ocupació que generarà aquesta aliança, així com també la voluntat d’arribar a acords amb empreses locals.

Grup Gaset va ser fundat l’any 1963 per la família Gaset a Vila-sana. Actualment, està considerada una empresa de referència a nivell nacional en el sector dels farratges, tant pel que fa a la deshidratació, la comercialització i també la venda. Les seves plantes i comercialitzadores estan ubicades, a Ivars d'Urgell i Vila-sana al Pla d'Urgell, i també disposa d'altres instal·lacions a Catalunya. La companyia compta amb una plantilla de 80 persones.

Al Dahra Agriculture Company és una de les multinacionals més importants en el camp de l’agricultura i els productes per animals, que duu a terme importacions des d’Àfrica, Àsia, Europa i Nord-Amèrica, i compta amb més de 800 treballadors.

El Grup Gaset es fusiona amb la companyia Al Dahra Agriculture
comentaris