El Palau d'Anglesola millora la zona verda i els accessos al polígon industrial

El consistori te previst que amb aquesta reducció dels murs del parc també s’evitarà en certa mesura que els propietaris dels gossos deixin aquests animals sense lligar per la zona verda.
Imatge de la zona verda que es troba en el polígon industrial del Palau.
photo_camera Imatge de la zona verda que es troba en el polígon industrial del Palau.

L’ajuntament del Palau d’Anglesola començarà la setmana que ve les obres de la zona verda del carrer de l’Hospitalet a fi de millorar la seguretat del parc i els seus accessos. El consistori té previst rebaixar els murs de sorra que tapen la visió de la zona enjardinada des del carrer de l'Hospitalet amb la finalitat d'eliminar zones que ara queden molt amagades a la vista i que són potencialment perilloses i insegures.

L’alcaldessa del municipi, Montserrat Meseguer va assegurar que amb aquesta obra

es vol evitar l'accés a un gran nombre de gossos que aprofitant la zona enjardinada per correr per la gespa com si es tractés d'un tancat i embruten la zona amb gran quantitat d'excrements.

Meseguer va afegir que si es rebaixen les parets també animarà als ciutadans a utilitzar el parc amb més freqüència ja que molts usuaris han deixat d’anar-hi perquè s'hi troben insegurs, especialment si no hi ha ningú més per la zona.

El consistori també millorarà i ampliarà els accessos a la zona verda on hi ha els aparells d'exercicis per la gent gran que va instal·lar la Diputació de Lleida al seu dia. Aquestes actuacions s'emmarquen dins el pla de millora de la seguretat vial i la mobilitat, en la partida de 12.000 euros destinada a la
millora de zones enjardinades, entre les quals també hi ha previst condicionar i millorar petits racons enjardinats al casc urbà i també plantar arbres a la zona de la banqueta del canal i al costat de l'autovia. Aquestes i altres actuacions el consistori te previst realitzar-les durant el 2013.


comentaris