El Palau d'Anglesola participa en la primera Revetlla de Sant Jordi

La Biblioteca Municipal del Palau d'Anglesola es va afegir a la iniciativa que van secundar 121 municipis de Catalunya, celebrant una revetlla cultural la vigília de Sant Jordi.

Alumnes de l'Aula de Música van participar en la Revetlla.
photo_camera Alumnes de l'Aula de Música van participar en la Revetlla.

El Palau d'Anglesola va respondre, a la proposta del Departament de Cultura, que suggeria celebrar la Revetlla de Sant Jordi, amb un acte que es va tenir lloc a la Biblioteca Municipal, amb la voluntat de que pugui tenir continuïtat.

Els alumnes del Col·legi Arnau Berenguer van obrir la vetllada amb lectures de composicions i contes. Tot seguit els alumnes de  l'Aula de Música del Palau van interpretar diverses peces musicals al piano i al violí. Seguidament, el Grup Tots Som de Casa/Revista Avenç va fer una presentació sobre poemes visuals, projectant exemples en una pantalla mentre s'explicava el seu contingut.

Van continuar els membres del Grup de Lectura de l'Associació de Dones del Palau va llegir diversos poemes d'escriptors de la comarca i d'autors reconeguts com Miquel Martí Pol o Salvador Espriu.

L'alcaldessa del Palau Montserrat Meseguer va manifestar que la revetlla es va desenvolupar dins de l'escenari més idoni,

la Biblioteca Municipal, que va omplir-se de persones de totes les edats disposades a gaudir d'una vetllada cultural i artística

força variada, una autèntica diada cultural. 

L'acte va finalitzar amb un comentari sobre les novetats literàries més atractives que es presentarien en la Diada de Sant Jordi, que va realitzar la bibliotecària, tot recordant que ja es trobaven a les prestatgeries de la Biblioteca Municipal.

comentaris
Més a Comarca