El Palau d'Anglesola restaura els ressalts per millorar la fluïdesa del transit

L'actuació te previst restaurar una dotzena de ressalts en dos punts del municipi, per facilitar el transit de vehicles pesants. 

Imatge del ressalt a la carretera en direcció al Poal.
photo_camera Imatge del ressalt a la carretera en direcció al Poal.

L'Ajuntament del Palau d'Anglesola començarà aquesta setmana les obres de millora dels ressalts que es troben en diferents indrets del municipi, amb la voluntat de reduir el transit pesant pel centre urbà. 

L'actuació esta prevista, en una primera fase, en una dotzena de ressalts que es troben en la sortida del municipi en direcció al Poal, i al carrer la Creueta en el polígon industrial en direcció a l'autovia A-2. L'objectiu de l'obra es que el transit pesant guanyi fluïdesa, utilitzant la circumval·lació de la zona oest del municipi que comunica amb la carretera de Bellvís i Poal, des de la rotonda de l'autovia A-2.

Aquesta actuació es duu a terme gràcies a l'aportació de la Diputació de Lleida, que hi invertirà 30.000 euros, i que s'afegirà a la que esta realitzant l'ens provincial a l'avinguda de Sant Roc, en direcció a Fondarella i l'accés a l'autovia A-2.

Segons l'alcaldessa del Palau d'Anglesola Montserrat Meseguer la seguretat vial és un dels principals objectius que s'ha fixat l'Ajuntament per la qual cosa estem desenvolupant de forma progressiva un pla de mobilitat integral durant l'actual legislatura.

comentaris