El Palau d'Anglesola vol acabar amb l'abocament il·legal de runes i brossa

L'Ajuntament respon a les peticions del grup de Moto Cross del Palau, habilitant un circuit, i condicionat l'entorn, en els terrens que ocupava l'antic abocador.

Imatge de la balla perimetral que instal·la l'Ajuntament.
photo_camera Imatge de la balla perimetral que instal·la l'Ajuntament.

L'Ajuntament del Palau d'Anglesola soluciona definitivament l'abocament il·legal de runes en els terrenys de l'antic abocador, instal·lant una tanca perimetral que impedirà l'accés a la zona, una actuació que te la doble intenció de que serveixi per delimitar el que serà el futur circuit de Moto Cros. Uns terrens que es troben en el límit amb el terme municipal de Bellvís. L'obra que te un pressupost de 1.500 euros es realitza amb mitjans i personal del propi ajuntament.

Segons manifestacions de l'alcaldessa del Palau d'Anglesola Montserrat Meseguer, per una banda, esperem acabar amb l'abocament il·legal de runes i escombraries que encara es duu a terme de forma incontrolada per part d'alguns infractors. Per una altra, el tancament servirà per delimitar el futur circuit de Moto Cros que s'ubicarà a la mateixa finca. 

Meseguer va afegir que la creació d'aquest circuit ha estat des de fa temps una reivindicació del grup de Moto Cros del Palau, un col·lectiu format per joves del municipi que ja estan tramitant la constitució d'un club local de Moto Cros.

Comentaris
Més a Comarca