El Patronat de Turisme del Pla d'Urgell presenta la web de promoció turisdtica

La nova web ofereix informació per aquelles persones que vulguin visitar la comarca, amb propostes esportives, gastronòmiques, de relax, rutes per a fer a peu, en bici o bé en cavall, entre altres.
El president Francesc Fabregat i el conseller de Turisme Jordi Pérez.
photo_camera El president Francesc Fabregat i el conseller de Turisme Jordi Pérez.

El Consell Comarcal del Pla d'Urgell des de el Patronat de Turisme ha presentat aquest dimarts una nova web que te com a objectiu difondre el parimoni de la comarca, una eina que permetra als usuaris d'internet coneixer amb tota mena de detalls, l'oferta turistica, cultural, gastronómica i de lleure, d'aquest territori.

Per tant, http://www.turismeplaurgell.cat  vol ser una important eina que pot anar creixent a mesura que neixen noves iniciatives dins del sector turístic. De fet, els municipis de la comarca, els recursos comarcals i el mateix sector turístic han contribuït a generar els continguts que figuren a la web.

Com ha destacat el president del Patronat de Turisme del Pla d’Urgell, Francesc Fabregat, la pàgina

mostra que el Pla d’Urgell té atractius importants, com l’Estany d’Ivars i Vila-sana, i el mateix paisatge i riquesa derivats de l’arribada del reg amb el Canal d’Urgell, però també conté tots aquells serveis que existeixen per als visitants.

De fet, la web conté suggeriments per a passar dos dies a la comarca, per a passar-n’hi quatre, informació d’empreses que ofereixen activitats esportives, de relax, tastos i demostracions gastronòmiques així com una agenda d’activitats mensual i un calendari de mercats, fires i festes anual.
www.turismeplaurgell.cat ha de fer accessible tota la informació turística relativa a la comarca del Pla d’Urgell per als visitants que hi estiguin interessats, ja siguin de les mateixes Terres de Lleida com d’arreu de Catalunya. En aquest sentit, Fabregat ha recordat: “La nostra comarca és rica en patrimoni i té una oferta turística de qualitat, molt propera i assequible.”

comentaris