El Poal obre el seu el patrimoni a la comarca amb la Cuejada de tardor

El públic del Pla d'Urgell va tenir l'oportunitat de recuperar un dels locals emblemàtics que encara es conserven, amb la inauguració del cicle Cuejada de Tardor, que va aplegar més d'un centenar de persones.
Cal Sellart del Poal recupera el seu esplendor amb la Cuejada de tardor.
photo_camera Cal Sellart del Poal recupera el seu esplendor amb la Cuejada de tardor.

Cal Sellart del Poal va recuperar aquest divendres l'esplendor que havia tingut anys ençà, tornant a omplir el seu escenari i essent centre de reunió de la cultura i del lleure de la comarca. El cicle d'espectacles de petit format Cuejada de tardor va recuperar aquest racó singular, tant pel que fa a la seva arquitectura com al simbolisme de tot el dinamisme que havia acollit des de l'any 1927.

L'antic cafè, sala de ball i fonda, va ser l'escenari de l'acte que inaugurava la segona etapa del cicle Cua d'estiu, que a partir d'ara s'anomena Cuejada de tardor, amb una vetllada de llibres i poesia en la que es va presentar el Corpus poètic de La Breu Edicions. La proposta del cicle també va comptar amb la component musical que va aportar Esteve Molero Sextet que va estar acompanyat per la tenora de Jordi Guixé. L'acte va comptar amb la proposta gastronòmica de productes de proximitat que divulga la plataforma d'Internet T de Terra que participa en aquesta nova etapa del cicle.

La següent proposta es trasllada a l'emblemàtica ermita de la Mare de Déu de l'Horta d'Ivars d'Urgell, el divendres 21 de desembre, una data idònia per tal que Teatre de Butxaca i la Gata Roja interpretin el Poema de Nadal.

I superat el nou any, l'Espai Cultural dels Canals d'Urgell proposarà una vetllada cultural amb la conferència del catedràtic de la Universitat de Barcelona Sebastià Serrano al qual presentarà la directora del Museu de Lleida. Tot seguit els assistents podran gaudir d'un tast musical que realitzaran la formació Krregades de Romanços.

I les propostes continuaran amb aquesta combinació d'ambits culturals i de divulgacio del patrimoni fins al mes de Juny.

Comentaris
Més a Comarca