El Team Tallers A. Miquel queda tercer de tot l'estat en la final del campionat de conducció de carretons elevadors

Magnífica representació del primer i únic equip femení que ha competit amb la resta d'equips participants.

photo_camera El Team Tallers A. Miquel al complert celebrant els bons resultats obtinguts a Barcelona

L'equip de Saragossa s'ha proclamat campió i es classifica per assistir a la Copa Internacional que tindrà lloc a Alemanya. La segona posició ha estat per l'equip de Barcelona i el Team Tallers A. Miquel ha obtingut la tercera posició en una final molt competitiva després d'obtenir un primer lloc en la semifinal d'aquest campionat d'Espanya celebrat a l'exterior del Camp Nou.

L'equip ha competit amb un total de 19 equips de tot l'estat espanyol i cal destacar que Tallers A. Miquel ha tingut una magnífica representació amb l'únic i primer equip femení que ha participat en aquest campionat en el qual ha obtingut una extraordinària 7a posició. 

Cal destacar que ha estat la primera vegada que Linde Material Handling Ibérica celebra una competició d'aquestes característiques, i que va néixer arran del Concurs de conducció de Carretilles creat per Tallers A. Miquel en el marc de la Fira de Sant Josep de Mollerussa, que es ve organitzant des de fa 15 anys. La competició s'ha consolidat i exportat a nivell internacional així com la professionalització dels conductors de carretons elevadors.   

comentaris
Més a Comarca