L'esport i els pastissos protagonistes del cap de setmana al Poal

El Poal recupera les activitats que es van suspendre pel mal temps en les festes del Roser de la passada setmana

El Poal Festa festa dels pastissos
photo_camera El Poal celebra la quarta edició de la mostra de pastissos

El Poal Festa infantilsLa quarta mostra de pastissos, i les activitats esportives van protagonitzar els actes del cap de setmana al Poal, algunes de les activitats es van suspendre la passada setmana que el municipi celebrava les festes del Roser, a causa del mal temps.

L'Associació Esportiva de la ZER Plaurcen havia preparat un seguit activitats físiques dirigides als més petits, bitlles cucanyes, zumba, per tal d'animar la jornada del dissabte.

El diumenge, es va dedicar a la gastronomia, concretament als pastissos, amb la quarta mostra de dolços, una convocatòria en la qual van participar una dotzena de veïns del municipi. Un cop es van mostrar tots els plats preparats els organitzadors van fer el tradicional tast, per tal de comprovar la qualitat i originalitat de les propostes dels participants.

Per altra banda, l'alcalde del Poal Rafel Panadés va explicar, que el consistori ja ha lliurat tot el material a l'editorial Pagès, perquè comenci a elaborar la memòria gràfica, que es presentarà la darrera setmana de setembre en el marc de la festa dels Fills del Poble. Panadés ha afegit que aquest material gràfic es dipositarà en l'Arxiu Comarcal del Pla d'Urgell un cop presentada la publicació.

Comentaris
Més a Comarca