19.10.2021 |

Els Reis d'Orient acomiaden les festes nadalenques al Pla d'Urgell

Les cavalcades de Reis han omplert d'il·lusió els carrers i places dels municipis del Pla d'Urgell, centenars de nens i nenes esperaven als mags bocabadats i amb ganes de rebre els regals.

La recepció a Golmés de Ses magestat els Reis d'Orient
La recepció a Golmés de Ses magestat els Reis d'Orient
Els Reis d'Orient acomiaden les festes nadalenques al Pla d'Urgell


Hi ha hagut molta feina en la combinació d'horaris de transport de Ses majestats els Reis d'Orient per arribar amb puntualitat a tots els municipis del Pla d'Urgell. En la majoria de municipis rurals del Pla, els mags han recorregut els carrers amb les carrosses tirades pels tractors amb la decoració adient per l'acte. En cada poble l'originalitat del disseny del transport reial ha estat diferent depenent de l'enginy dels seus creadors.

Sidamon ha rebut la carrossa reial a la plaça de l'església, on els petits esperaven els reis per realitzar una representació del pessebre. De la mateixa manera ha transcorregut a Fondarella. En aquest ca, però, l'acte de l'adoració s'ha fet al final del recorregut, en una representació que s'ha dut a terme en la zona esportiva.

Pel que fa a Miralcamp, els Reis han fet l'adoració al pessebre instal·lat davant el consistori, on hi han pujat acte seguit per fer el parlament als assistents des del balcó, acompanyats per l'alcalde Melcior Claramunt.


En el cas de Golmés, un castell de focs artificials ha donat la benvinguda als Reis d'Orient, que han recorregut els carrers amb unes carrosses molt futuristes. També s'ha dut a terme la visita pertinent al consistori i s'ha fet el parlament des del balcó acompanyats de l'alcalde Jordi Calvís.

Els Reis d'Orient van arribat a Ivars d'Urgell amb una gran rua que van seguir més de 200 nenes i nenes del municipi. El Mags van fer la visita pertinen al consistori, per continuar amb el lliurament del regals que van fer personalment en el Local Social.

Els mags un cop finalitzats els actes protocol·laris i les salutacions als nens i nenes, s'ha procedit a repartir els regals per les llars de cadascun dels municipis. Els nens i nenes recolliran el presents directament de les comitives reials i altres hauran d'esperar al matí del diumenge.

Els Reis d'Orient acomiaden les festes nadalenques al Pla d'Urgell
comentaris