Les entitats de Sidamon recullen més d'un centenar de joguines

Els aficionats al Country de Catalunya impulsen una campanya que ha permés recollir recollir més de tres mil joguines per la campanya Cap nen sense joguina.

Els participants en la festa country que es va celebrar a Sidamon.
photo_camera Els participants en la festa country que es va celebrar a Sidamon.

El club Country Gold i el Club Shake Boots de Sidamon van ser els instigadors d'una festa de balls country, el passat dissabte, que tenia com a finalitat recollir joguines per a les famílies sense recursos de la comarca. La festa va permetre recollir 124 joguines que es destinaran a la campanya Per Nadal cap nen Sense Joguina, que impulsen diferents entitats humanitàries i socials de la demarcació de Lleida.

En la trobada hi van participar 12 grups, dels 81 que formen part el col·lectiu que coordina les activitats d'aquest moviment a tota Catalunya. Aquests es va reunir el dia 1 de desembre, en una gran concentració a Montmeló que va permetre recollir 3.400 joguines, tot un record que va mostrar la solidaritat de les persones a les quals uneix l'afició per al ball country.

Tot i així els responsables de la coordinació, esperen millorar aquesta xifra en la trobada que està prevista el 14 de desembre a Tordera.

comentaris