Esports i llengua es combinen en la tercera Trobada Esportiva a Mollerussa

El Servei Comarcal de Català ha organitzat una activitat per a treballar lèxic català relacionat amb els esports que es practiquen dins de la jornada.

ElCountry s'incorpora a les activitats de la trobada escolar a Mollerussa.
photo_camera ElCountry s'incorpora a les activitats de la trobada escolar a Mollerussa.

Mollerussa ha estat escenari, aquest dijous, de la tercera Trobada Esportiva de centres de Primària i Secundària de la demarcació de Lleida, una convocatòria en la qual hi han participat al voltant de 500 escolars de 13 centres.

L'activitat s'ha dut a terme com a cloenda del Seminari de Coordinació d’Educació Física promogut pel Centre de Recursos Pedagògics del Pla d’Urgell i coordinada pel Consell Esportiu del Pla d’Urgell i l’Ajuntament de Mollerussa.

En aquesta trobada hi han participat alumnes de cicle superior de primària i primer d'ESO, que han treballat al llarg del matí una desena d’activitats que inclouen voleibol, bàdminton, handbol, bitlles, atletisme, hoquei, jocs amb paracaigudes i corfbol. Com a novetat, en aquesta edició s'han incorporat, jocs de llengua catalana i balls country, activitats que s'han coordinat des de l'associació Big-Ben Country i el Servei Comarcal de Català.

El Consell Comarcal ha organitzat una activitat per a treballar lèxic català relacionat amb els esports que es practiquen dins de la jornada.

La trobada, que ha tingut lloc a les instal·lacions esportives municipals, ha comptat amb la visita del representat territorial de l’Esport a Lleida, Josep Ramon Solsona; la regidora d’Ensenyament de l’Ajuntament de Mollerussa, Rosalía Carnicé i el president del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, Francesc Fabregat, entre altres membres de la comunitat educativa.

Comentaris
Més a Comarca
Entering on the requested page Skip advertisement