Gresca, tradició i activitats esportives i solidàries a la Festa Major del Poal

L'exposició de tractors i eines del camp antigues va tenir una molt bona acollida entre els veïns i veïnes, entre altres activitats organtitzades amb motiu de la Festa Major, que va comptar també amb una cursa Solidària, on els participants van col·laborar amb una aportació d'aliments diversos.

Exposició de tractors antics i d'eines del camp antigues
photo_camera Exposició de tractors antics i d'eines del camp antigues

El Poal va posar ahir punt final a una altra edició de la Festa Major que va iniciar-se el dia 22 i va finalitzar el 24. Tot i això, durant la setmana precedent ja es van realitzar activitats com el Concert del Tricentenari en què van assistir-hi al voltant de 250 persones o la Cursa solidària i popular, que en el moment de recollir el dorsal, els participants portaven un aliment per ser entregat al Consell Comarcal del Pla d'Urgell. 

L'espectacle de foc i el concert que va realitzar el grup Tremendos van protagonitzar la nit del divendres. El dissabte, l'espectacle de màgia realitzat per El Màgic Xema,  va sorprendre a més de 50 menuts i, l'exposició de tractors antics i d'eines del camp antigues van reunir una colla de veïns i veïnes a la Plaça Felip Rodés. Montse & Joe Transfer van encarregar-se del ball de tarda i del concert de la nit. El dj Ravan Lui va animar a tothom que va assistir a la Nit Jove, al bar de les piscines. A banda d'això, i fins les dues de la matinada, tots els veïns i veïnes van poder passejar i comprar a la Shopping Night.

Durant tot el diumenge es va instal·lar un parc aquàtic a les piscines municipals i, a les 10 del matí, al recinte esportiu es va dur a terme una tirada de bitlles, en la que hi va participar un total de 8 pobles. A la festa tampoc hi va faltar la tradicional ballada de sardanes, la qual va rebre una alta participació. 

Comentaris
Més a Comarca