Flower Power 2012 dóna el tret de sortida a la Festa Major de Torregrossa

Torregrossa presentarà demà a la nit, en exclusiva a les comarques de ponent, la nova cabina de Dj amb projecció en 3D, a la festa Flower Power 2012 de les piscines municipals.

photo_camera El programa inclou activitats per a tots els públics.


Una pantalla gegant de 3 metres d’alçada per 5 d’ample, instal·lada al voltant de la cabina on el reconegut Dj lleidatà Marvin Funz farà vibrar a tots els assistents amb la seva música i les impactants projeccions audiovisuals. Els seus creadors, els productors lleidatans de Visual-On Studio, s’han basat en el mateix sistema que va presentar recentment el considerat com a millor Dj actual, David Guetta, al programa “El Hormiguero 3.0”, de la cadena Antena 3.

La festa de l’estiu de les piscines, emmarcada dins la Festa Major del municipi del Pla d’Urgell, que l’any passat va aconseguir aplegar més d’un miler de persones a Torregrossa, aquest any també comptarà amb 30.000 watts de so, Wi-Fi gratuït, originals regals i sorpreses. Un gran espectacle de foc també formarà part de la festa que tindrà lloc, aquest divendres, entre les 00:00 i les 06:30 h del matí a la Pool Party més concorreguda de les contrades lleidatanes.

El programa d'actes de la Festa Major continuarà fins el dimecres dia 15, amb un cartell d'activitats per a tots els públics, entre els quals cal destacar, l'espectacle de la Nova Trinca el dissabte a les 23:30 hores, continuarà el concert de RYE Rebota y Explota i Buhos a les 00:30 de la matinada. Per diumenge al matí, cercavila, animació infantil i activitats populars amenitzades per la colla Els Descordats, els gegants i grallers de Torregrossa. Orquestes i grups musicals com Gala, Flash, Quartz, i el cap de cartell Hotel Cochambre que tocaran el dimars 14 d'agost a les 12 de la nit.

Comentaris
Més a Comarca