Golmés celebra un quart de segle del torneig Memorial Ramon Torra

L'equip Restaurant club, es va adjudicar la 25a. edició del torneig de futbol sala Memorial Ramon Torra, que es va celebrar aquest cap de setmana a Golmés.

Els membres de l'equip restaurant club, guanyadors del torneig Ramon Torra.
photo_camera Els membres de l'equip restaurant club, guanyadors del torneig Ramon Torra.

Golmés va viure un intens cap de setmana esportiu, amb la celebració del vint-i-cinquè torneig de futbol sala Memorial Ramon Torra, un aniversari que va comptar amb una gran afluència de públic, que van seguir els partits que van disputar els 10 equips participants.

El pavelló Salvador Ezquerra, escenari de la competició, va viure el moment més intens el diumenge, amb la celebració de la final, que van disputar els equips Time of friends i Restaurant club, seguida per més de 200 persones, i que es van adjudicar els segons.

El torneig també va tenir un moment emotiu, amb l'homenatge que es va fer a Ramon Torra, amb motiu del quart de segle de competició. Els representants de la família van descobrir la samarreta que tot seguit es va penjar al pavelló en record de l'homenatjat.