Golmés inaugura la temporada de Festes Majors al Pla d'Urgell

L'exposició de la commemoració dels 25 anys de la constitució de la comarca protagonitza els actes de la Festa Major de Golmés.

La quitxalla va gaudir de les activitats programades al recinte de les piscines.
photo_camera La quitxalla va gaudir de les activitats programades al recinte de les piscines.

Golmés va inaugurar el passat divendres el període de Festes Majors del Pla d'Urgell, una celebració que ha programat una variada agenda d'actes, dis la qual destaca l'exposició amb motiu dels 25 anys de la constitució de la comarca del Pla d'Urgell. La Sala Doctor Baiget del Centre Cívic va acollir la mostra gràfica i la projecció de l'audiovisual, Fent camí. 25 anys, que ha produït el Centre d'Estudis del Pla d'Urgell, per tal de commemorar l'esdeveniment.

Pel fet de ser la primera festa de la temporada, la Comissió de Festes ha preparat un programa obert a tots els públics, amb actes que compaginen el lleure, la cultura, la música i l'esport. Les piscines municipals han estat un dels principals escenaris de les activitats per a la quitxalla, així com dels actes populars a la fresca.

Una Festa Major que també ha estat protagonitzada pels espectacles, els concerts, i les sessions de ball, que com és tradicional es porten a terme al pavelló Salvador Ezquerra. Grups de referència com La Terrasseta de Preixens, Brams o Tremendos han aportat el toc musical, així com les orquestres Maravella, Banda Sonora, o Selvatana.

La Festa Major finalitzarà el dimarts 6 d'agost amb el tradicional Castell de Focs, que està previst al Camp de Futbol Municipal.

PROGRAMA DE LA FESTA MAJOR

Comentaris
Més a Comarca