Indignacio a Linyola desprès de 13 hores sense suministrament electric

La gran quantitat d'avaries que va provocar la tempesta a la demarcació de Lleida ha estat un dels motius pel quals la companyia Endesa no ha pogut atendre l'avaria de Linyola.

PLaces Linyola3
photo_camera L'avaria ha afectat la zona del nucli antic de Linyola.

A conseqüència de la tempesta de la passada matinada, el sector del nucli antic de Linyola ha estat més de tretze hores sense subministrament elèctric, segons ha explicat l'alcalde del municipi Josep Maria Capdevila. El primer edil ha mostrat la seva indignació per aquesta situació, que es va repetint en el municipi en les darreres setmanes, i per altra banda també per la impossibilitat de poder contactar amb els serveis tècnics de la companyia elèctrica.

Capdevila ha explicat que des de primera hora del matí han intentat, sense èxit poder parlar amb algun responsable de la companyia Endesa, ja que actualment no existeix servei d'atenció a la demarcació de Lleida, i totes les trucades es deriven a operadores. Per aquest motiu el consistori presentarà una queixa, ja que considera intolerable que a aquestes alçades un municipi pugui estar 13 hores sense subministrament elèctric, amb el perjudici que suposa, en els àmbits domèstics, comercials i industrials.

Segons els tècnics un llampec va ser el causant de l'avaria, que va fondre els fusibles d'un tram de la xarxa de subministrament del municipi, concretament en una arqueta que es troba apropo de l'església. Encara que l'avaria era de fàcil resolució, els tècnics de la companyia no la van poder resoldre avanç a causa de la quantitat d'avaries que han hagut d'atendre al llarg del dia.

comentaris