Joan Escolà guardonat amb la Medalla President Macià 2012

El que fou fins al 2011, coordinador dels serveis Socials del Pla d'Urgell, el psicòleg i pedagog, Joan Escolà ha estat guardonat amb la Medalla al Treball President Macià 2012.
El presidents Artur Mas, i Joan Reñé amb els guardonats.
photo_camera El presidents Artur Mas, i Joan Reñé amb els guardonats.

En un acte presidit pel president de la Generalitat, Artur Mas, al qual van acompanyar el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, el psicòleg Joan Escolà va rebre la Medalla al Treball President Macià. Un guardó que també va rebre l'entitat lleidatana La Torxa.

El president de la Diputació Joan Reñé, com a representant institucional lleidatà va destacar que "els distingits són dos exemples de compromís social i de treball. A la seva trajectòria els devem també la solidesa i la cohesió que caracteritza la nostra societat".

La Generalitat ha reconegut la seva experiència i professionalitat donant impuls i fent créixer les entitats de serveis dedicades a les persones discapacitades al territori de Lleida. El guardó destaca el seu paper com un dels impulsors de la constitució de l’Associació AMFEINA, que agrupa centres especials de treball de Catalunya especialitzats en la inserció laboral de persones amb trastorns mental. Ha estat coautor de diverses publicacions, palesant la seva gran experiència en el sector de la discapacitat i cal assenyalar que a l’any 1996 va ser guardonat amb el Premi Jaume I d’Actuació Cívica Catalana de la Fundació Jaume I.

Joan Escolà va ser el coordinador dels Serveis Socials del Pla d'Urgell fins al 2011, participant en el desplegament de molts dels programes que es duen a terme des de l'ens comarcal en iniciatives en els àmbits de la infància, la família, les drogodependències i les discapacitats. Fora de la comarca Escolà és director tècnic de la Fundació Aspros de de 1990, i ha participat en altres projectes dedicats a les discapacitats a la demarcació de Lleida.

Comentaris
Més a Comarca
Entering on the requested page Skip advertisement