30.09.2022 |

Joan Reñé, pregoner de la Festa Major d' El Palau d'Anglesola

El president de la diputació ha estat l'encarregat de fer el pregó, en el que ha destacat la importància de conservar les tradicions catalanes, com ara les festes majors, i ha reivindicat la identitat i la cultura del poble català.
L'alcaldessa, Montserrat Meseguer durant el seu parlament.
Joan Reñé, pregoner de la Festa Major d' El Palau d'Anglesola

La visita al municipi ha començat a l’església parroquial, on Reñé ha estat rebut per l’alcaldessa d’El Palau d’Anglesola, Montserrat Meseguer, i on ha tingut lloc la Missa Major en honor al patró de la festa, Sant Joan Baptista.

Posteriorment, les autoritats s’han desplaçat a l’avinguda d’El Poal, on ha tingut lloc l’acte de presentació del llibre dedicat a l'escultor local d'imatgeria religiosa popular Joan Robles, i que han presentat els seus autors, Joan Yeguas i Sebastià Garralon. El llibre ha estat publicat amb la col•laboració de la Diputació de Lleida, a través de l’IEI.

En el mateix espai, el president també ha inaugurat un monument commemoratiu en record als caiguts durant la Guerra Civil, i ha participat en el nombrament dels nous hereus i pubilles del poble.

Durant la seva visita, Reñé ha estat acompanyat pel cap de relacions amb el Món Local de la Diputació, Joan Eroles

Joan Reñé, pregoner de la Festa Major d' El Palau d'Anglesola
comentaris