Josep Borrell presenta el llibre guanyador del Premi de Novel·la Breu

L'autora del llibre,  Alba Sabaté va agrair al consistori que, malgrat la situació econòmica actual, continuï celebrant premis en els quals els autors desconeguts es poden promocionar.
Josep Borrell, Marc Solsona, Alba Sabaté, i Lluís Pagès.
photo_camera Josep Borrell, Marc Solsona, Alba Sabaté, i Lluís Pagès.

La Biblioteca Comarcal Jaume Vila va acollir divendres passat la presentació del llibre Cançó de Setembre, d’Alba Sabaté, guanyadora amb aquesta obra de la 24a edició del Premi de Novel·la Breu “Ciutat de Mollerussa. La presentació, que va comptar amb la presència de l’autora, va anar a càrrec de l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona; Josep Borrell, director dels Serveis Territorials de Cultura a Lleida i també president del jurat que va atorgar el premi, i Lluís Pagès, director de Pagès Editors.

Alba Sabaté és autora de la novel·la didàctica sobre els fenòmens relativistes La frontera de la llum (Eumo, 1994), de la qual també se n’ha fet una traducció al castellà publicada per l’editorial Octaedro. Així mateix, va guanyar el Premi de poesia Miquel Martí i Pol (2000) amb una selecció de poemes que es van publicar a la revista Reduccions i va ser finalista del premi Pere Calders (2005) amb la novel·la Paradisos d’aigua, publicada al 2006 per l’editorial Proa i de la qual se n’ha fet una adaptació per a invidents. L’any passat va ser finalista del premi Just Maria Casero amb la novel·la El soroll de les balenes.


comentaris