Joves per a l'Ocupació col·labora amb l'Open Night de Mollerussa

Els joves atendran al públic des del taulell de Mollerussa Comercial, col·laboraran amb l’organització de la Mollerussa Running Open Night,

Reunió dels joves amb els responsables de Mollerussa Comercial.
photo_camera Reunió dels joves amb els responsables de Mollerussa Comercial.

Els vint participants del programa Joves per a l’ocupació, que coordina el Consell Comarcal del Pla d’Urgell, col·laboraran per primera vegada amb el desenvolupament de l’Open Night de Mollerussa. La iniciativa de l’entitat Mollerussa Comercial permetrà als joves adquirir experiència en el tracte amb els clients, conèixer el teixit comercial de Mollerussa i la mateixa associació de Mollerussa Comercial, alhora que posa en contacte els nois i noies amb comerços de la ciutat.

Els joves atendran al públic des del taulell de Mollerussa Comercial, col·laboraran amb l’organització de la Mollerussa Running Open Night, ajudaran a servir el rom cremat durant la cantada d’havaneres i oferiran suport als establiments que necessitin puntualment més personal.

Els joves han mostrat molt bona predisposició i tenen ganes d’ajudar i aprendre,

ha explicat el president del Consell Comarcal, Francesc Fabregat.

Aquesta és la primera vegada que els participants del programa Joves per a l’ocupació col·laboren en el desenvolupament de la Mollerussa Open Night. Tant els coordinadors del programa com l’associació Mollerussa Comercial han acordat continuar la col·laboració en les properes accions.

comentaris
Més a Comarca