19.08.2022 |
Territoris.cat

L'Ajuntament d'Ivars d'Urgell traspassa l'alberg a l'Agrupament Escolta

El consistori ha adjudicat la gestió del bar La Pista i l'Oficina d'Informació de la plaça Bisbe Coll, a Vicent Plana, després de la renúncia de l'anterior adjudicatari.

Imatge de les instal·lacions de l'alberg municipal d'Ivars d'Urgell.
Imatge de les instal·lacions de l'alberg municipal d'Ivars d'Urgell.
L'Ajuntament d'Ivars d'Urgell traspassa l'alberg a l'Agrupament Escolta

L'Ajuntament d'Ivars d'Urgell ha decidit traslladar la gestió de les instal·lacions de l'alberg municipal a l'Agrupament Escolta Ivarsenc, després de la reunió d'entitats que es va celebrar aquest dilluns. Segons l'alcaldessa en funcions Montserrat Coma, els escoltes representen una de les entitats amb més dinamisme del municipi de la que hi formen part prop d'un centenar de nens i nenes. Per aquest motiu, el consistori ha cregut convenient que sigui aquesta entitat la que ocupi i gestioni l'equipament, ja que es troba al costat de les instal·lacions esportius i de lleure, el que facilitarà les activitats dels joves.

L'alberg es va inaugurar l'any 2010, després que el consistori destinés una partida del Plan Zapatero a la construcció de l'equipament, amb l'objectiu que pogués servir d'allotjament als pelegrins del camí de Sant Jaume, així com per activitats relacionades amb l'Estany d'Ivars i Vila-sana. La gestió es va adjudicar a una empresa privada, que des de fa més d'un any no hi ha dut cap activitat, motiu pel qual el consistori ha decidit optimitzar les instal·lacions.

Aquesta acció ha permès a l'Ajuntament ressituar a altres entitats del municipi, com són, el Club d'Escacs, l'Associació de Belles Arts, el Centre Atlètic Ivarsenc, l'Associació de dones d'Ivars i Vallverd o l'Agrupació Sardanista, que s'instal·laran en l'edifici de Cal Martorell, propietat de la Cooperativa d'Ivars.

Per altra banda, el consistori també ha adjudicat la gestió del bar La Pista i l'Oficina d'Informació, que es troben a la plaça Bisbe Coll, uns serveis que es van inaugurar l'any 2011, amb la remodelació de la plaça. Aquests es van adjudicar a uns particulars, per un període de deu anys, concessió a la qual van renunciar recentment per problemes personals. El nou concurs ha estat adjudicat a Vicent Plana, en aquest cas el consistori ha escurçat el període d'adjudicació.

L'Ajuntament d'Ivars d'Urgell traspassa l'alberg a l'Agrupament Escolta
comentaris