L'escola Joaquim Palacín participa en el Projecte Cantània de l'Auditori de BCN

Els alumnes de Cicle Superior de l'escola de Bellvís, comparteixen experiència musical amb 30,000 escolars de tota Catalunya.

Imatge d'una de les representacions dels alumnes de l'escola Joaquim Palacín de Bellvís.
photo_camera Imatge d'una de les representacions dels alumnes de l'escola Joaquim Palacín de Bellvís.

Els alumnes de Cicle Superior de l'escola Joaquim Palacín de Bellvís van participar el passat dimarts 10 de juny, per sisè any, en el Projecte Cantània, iniciativa impulsada des de l'Auditori de Barcelona. Cantània és una activitat amb diferents fases d’actuació: sessions de formació amb el professorat, treball del professorat a la seva aula i concerts finals interpretats per l’alumnat que hi participa.

Aquest curs, sota el títol Rambla Llibertat s'ha treballat la composició d'Albert Carbonell, que acompanyava el text de Marc Rosich, sota la direcció musical de Josep Prats, Elisenda Carrasco i Oriol Castanyer i la direcció escènica d' Ignasi Tomàs. Una experiència musical en la qual hi han participat durant els mesos de maig i juny al voltant de 30.000 nens i nenes de tota Catalunya.

En un altre ordre de coses, l'escola Joaquim Palacín va celebrar aquest dissabte la festa de cloenda del curs escolar, amb un espectacle que va tenir com a fil conductor, el món del circ. Amb aquesta proposta els escolars van preparar els seus espectacles que van compartir amb amics i familiars.

En el decurs del mateix acte, es va dur a terme el lliurament de les orles als estudiants que finalitzaven els estudis i que el pròxim any s'incorporaran a l'educació secundària. En finalitzar l'acte es va celebrar el tradicional sopar de comiat del curs en el qual hi van participar al voltant de 350 persones.

Comentaris
Més a Comarca