L'IDA de Bell-lloc arranca un nou cicle de les jornades "Dijous Emprenedors"

Les jornades jornades són gratuïtes i estan finançades pel fons Social Europeu dins el programa de la Generalitat de Catalunya Catalunya Emprèn.

Jornada de clausura i participants en les jornades de l'IDA de Bell-lloc.
photo_camera Jornada de clausura i participants en les jornades de l'IDA de Bell-lloc.

La Incubadora d’Empreses d’Innovació Agrometal·lúrgica (IDA) de Bell-lloc, el Consell Comarcal del Pla d’Urgell, el Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida i el CEEI Lleida, iniciaran aquest pròxim dijous 27 de març les 4és Jornades gratuïtes d'Emprenedoria Dijous Emprenedors.

Aquestes 4és jornades són gratuïtes i estan finançades pel fons Social Europeu dins el programa de la Generalitat de Catalunya Catalunya Emprèn es distribuiran en quatre xerrades gratuïtes, adreçades a qualsevol persona que l’interessi el sector empresarial i l’emprenedoria, que volen millorar o tirar endavant una empresa o negoci. Les inscripcions gratuïtes s’han de realitzar on-line a l’adreça www.ida.cat.

Les xerrades del cicle es realitzaran de 19’30 a 21’30 hores i seran:

La ponència inaugural el dijous 27 de març: Marca Personal, conduïda per Xavier Roca, Consultor de Màrqueting i professor de la Universitat de Lleida.

La segona sessió el dijous 3 d’abril: Algunes errades que tor emprenedor hauria d’evitar, a càrrec del Sr. José Alonso, professor de la Universitat de Lleida.

La tercera sessió el dijous 10 d’abril, La meva empresa es dedica a fer moure trens. Els clients i l’estratègia empresarial amb el Sr. German Rosell, emprenedor i soci consultor de Soluttio, soci fundador de Twicver i Ebuntu.

L'última sessió el dijous 17 d’abril, Comunicació, lideratge i intel·ligència emocional per emprenedors, amb la Sra. Iolanda Tabarés, psicòloga i consultora en Recursos Humans

Comentaris
Més a Comarca