Animador de menjador i manipulador d'aliments, nous cursos de l'Oficina Jove del Pla d'Urgell

S'han programat dues xerrades, que són gratuïtes, tindran lloc el 3 de març amb el títol E-books, una biblioteca al teu gust i l’11 de març la que tracta l’àmbit de la comunicació no verbal

Marc Solsona va inaugurar les noves dependències de l'Oficina Jove del Pla d'Urgell.
photo_camera Marc Solsona va inaugurar les noves dependències de l'Oficina Jove del Pla d'Urgell.

L’Oficina Jove del Pla d’Urgell engega la nova programació d’activitats per aquest primer semestre d’any amb un total de cinc cursos de formació i dues xerrades sobre temes d’actualitat com poden ser els e-books o bé  la comunicació no verbal.

La primera de les accions serà un curs sobre com Conviure amb les emocions, que tindrà lloc els dies 12, 13, 19 i 20 de febrer de dos quarts de 7 a les 9 del vespre.

Pel març hi ha previst dur a terme dos cursos més: un, d’animador de menjador escolar els dies 1,8 i 15 de març de 9 a 2 del matí i de 3 a 8 de la tarda, i un altre de manipulador d’aliments, el dia 14 de 5 de la tarda a 10 del vespre. 

També el 29 de març i el 5 d’abril hi haurà una formació sobre intervenció amb infants i joves amb risc social, que es farà de 9 a 2 del matí i de 3 a 8 de la tarda. El darrer curs previst de vetllador/a-auxiliar d’educació especial es farà el 26 d’abril i els dies 2 i 10 de maig de 9 a 2 del matí i de 3 a 8 de la tarda. Tots els cursos en funció del nombre d’hores de formació tenen un preu determinat. Per més informació, cal adreçar-se a [email protected] 

Pel que fa a les dues xerrades, que són gratuïtes, tindran lloc el 3 de març a dos quarts de 6 de la tarda la titulada E-books, una biblioteca al teu gust i l’11 de març a la mateixa hora la que tracta l’àmbit de la comunicació no verbal. 

Comentaris
Més a Comarca