La banda d'Ivars d'Urgell Kinton Clound presenta el primer disc

La banda porta ja més de 100 directes a l’esquena i s’està convertint en una de les formacions de referència de les nits joves lleidatanes. 

Un treball que s'ha enregistrat als estudis de La Gata Roja de Castellserà.
photo_camera Un treball que s'ha enregistrat als estudis de La Gata Roja de Castellserà.

Que guiri, es el títol del primer disc dels ivarsencs Kinton Clound, un treball que presenten aquest dissabte 8 de juny a la mitja nit, als seus fans locals. Un treball que han enregistrat als estudis de la productora de Castellserà La Gata Roja, ha comptat amb la col·laboració del  vocalista del mític grup Strombers, Ferran Gallart.

El grup es caracteritza per tenir temes propis dins dels estils variats d'ska, rumba i rock. Música fresca, senzilla i molt festiva, contagiosa i de vegades surrealista, els Kinton són gent neta d'esperit com els agrada definir-se, amants del seu poble pagès i amb moltes ganes de tocar. Podrien ser el grup revelació de les nits de festa d'aquest estiu. Vuit joves músics (tots ells ronden els 20 anys) formats a l'escola de música d'Ivars d'Urgell ja porten més d'un centenar de directes a l'esquena.

En els seus inicis el grup va començar amb tant sols quatre membres i més tard, per tal de buscar noves sonoritats i nous colors de música s'hi van anar afegint la resta dels membres que té ara el grup fins a arribar a ser els vuit músics que formen l'actual Kinton Cloud.

Podeu escoltar els temes del disc aquí: http://www.kintoncloud.com/Discografia.html

Comentaris
Més a Comarca
Entering on the requested page Skip advertisement